Nooit meer opslagproblemen met een garagebox

Garagebox

Misschien bent u wel bekend met het probleem, dat het huis alsmaar voller begint te geraken. Hoeveel er ook opgeruimd wordt en uitgezocht, de dozen met spullen die in de hoeken van de kamer opgeslagen staan, beginnen nu toch echt te irriteren. Er zijn allerlei manieren om dit probleem op te lossen, waaronder het besluit om een garagebox te huren. Dit biedt allerlei voordelen, om het ruimtegebrek in het woongedeelte te verminderen. Zo is de garagebox Weert ideaal voor mensen die daar in de omgeving wonen.

Meer dan een opslagruimte

Een standaard berging is vaak een donker hok met daarbij een deur die op slot gaat. De garagebox Weert biedt echter meer dan dit. Zo staan garageboxen vaak op een algemeen terrein die hier speciaal voor bestemd is, wat betekent dat het meerdere voorzieningen met zich meebrengt, zoals de aanwezigheid van een toiletgebouw, brievenbussen en de benodigde veiligheidsmaatregelen zoals camera’s en een toegangspoort. Hierdoor kan ej er zeker van zijn dat de box niet alleen goed dicht zit, maar ook zo blijft. Daarnaast is er nog het voordeel van een eigen adres. Door de manier waarop het ingericht is, hebben de garageboxen een eigen adres en huisnummer, en kunnen ze dus gebruikt worden voor het vestigingsadres van een bedrijf.

Garagebox als bedrijfsruimte

Veel mensen denken bij het gebruik van een garagebox puur aan opslagruimte. Niet verkeerd natuurlijk, maar zeker niet het enige waar de box voor gebruikt kan worden. Zo zijn er al vele bedrijven die niet vanuit huis of vanuit een bedrijfspand gestart zijn, maar die zijn begonnen in een garagebox. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit, dat je een stuk minder betaald voor een garagebox dan voor een bedrijfspand. Financieel een goede investering dus! En zelfs als het bedrijf enorm zal groeien, en het niet meer in de garagebox past, kan deze nog steeds gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor het opslaan van al die mappen met administratie documenten die verplicht bewaard moeten worden.

De uitkomst voor een webshop

Ook voor bijvoorbeeld het hebben van een webshop is een garagebox de oplossing. Geen getob meer met alle opslag en verwerkingsmaterialen in de woonkamer of het eindeloze printen van etiketten terwijl je de afwas aan het doen bent. Je hebt dan een vaste locatie om vanaf daar de bestellingen te verwerken en versturen, zonder dat je het compleet hoeft te mixen met je persoonlijke leven. 

Daarnaast bestaat een garageboxen locatie vaak uit een plek waar heel veel verschillende mensen komen, waardoor je gemakkelijk nieuwe connecties zal maken. Wie weet komen deze nog eens van pas, mocht je later uitgroeien tot een groter bedrijf. Je weet nooit in welke situatie je opeens die loodgieter of schilder kan gebruiken die je maanden terug ontmoet hebt in een leuk gesprek bij de garagebox.