Toe aan een switch? Zo vind je een baan die wél bij je past in omgeving Gorinchem

Vacatures Gorinchem

Je bent eruit: je bent toe aan een andere baan, want je hebt geen plezier meer in je huidige werk. Je hebt bijvoorbeeld een baan met weinig afwisseling, of je hebt ambities om door te groeien die je in je huidige organisatie niet waar kan maken. Ook kan een onprettige samenwerking met een leidinggevende of collega de reden zijn. Of jouw reden hier nu wel of niet bij staat: het wordt tijd voor wat anders. Hoe vind je de baan die wél bij je past? We helpen je op weg.

Stel vragen over datgene wat nu tegenvalt


De belangrijkste tip die we je kunnen geven om een baan en organisatie te vinden die bij je past is vragen stellen. Lees de vacatureteksten goed door en solliciteer als je denkt dat het een mogelijke match is. Ben je uitgenodigd voor een gesprek? Mooi! Als de werkcultuur in je huidige organisatie niet bij je past, stel dan vragen over de werkcultuur bij dit bedrijf. Vraag naar de doorgroeimogelijkheden en vooral: vraag om voorbeelden. En kijk of er een mogelijkheid is om de mensen waar je mee komt te werken te ontmoeten. Op die manier krijg je een veel beter beeld van het werk.

Vacatures Gorinchem


Als werkzoekende heb je het in veel sectoren voor het uitkiezen. Sinds het afgelopen jaar zijn er voor het eerst sinds 2003 meer vacatures dan werklozen in Nederland. Inmiddels zijn er voor elke werkzoekende ruim 120 verschillende vacatures. Voor jou betekent dat een gunstige positie op de arbeidsmarkt. En zeker als je je huidige baan nog niet hebt opgezegd kun je aantrekkelijke voorwaarden voor jezelf creëren. Ook voor mensen die op zoek zijn naar vacatures in Gorinchem en omgeving is er een uitgebreid aanbod. Werken met Passie helpt mensen op weg met uitdagende vacatures. Zowel mensen met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding als mensen zonder diploma.

Een laatste tip is er een om over na te denken. Ga eens na: als geld geen rol speelde, wat zou je dan willen doen? En waarom? Misschien heb je daar niet direct een antwoord op. Maar als je iets eigenlijk écht heel graag wil doen, is het mogelijk. Tot die tijd kun je nog even door die 120 vacatures neuzen voor inspiratie.